Over Salon3

Mijn naam is Karlijn Kleeven, ik ben 29 jaar en woon samen met mijn vriend Lars in Horst.

Na de middelbare school heb ik een opleiding gevolgd tot schoonheidsspecialiste waarna ik in juli 2008 als schoonheidsspecialiste bij De 3Vrouwen in Meterik aan de slag ben gegaan. Na 2 plezierige en leerzame jaren besloot ik een nieuwe opleiding te starten; Facilitaire Dienstverlening. Na deze opleiding heb ik 5,5 jaar bij een grote zorginstelling in Eindhoven gewerkt. Ook daar heb ik veel mogen leren, een van mijn belangrijkste leermomenten is geweest dat ik meer geleerd heb om te luisteren naar mezelf: “Waar word ik blij van en wat vind ik nou echt leuk om te doen?”.

Tijdens deze zoektocht kwam ik erachter dat mijn passie voor het vak schoonheidsspecialiste, mijn oprechte interesse in ieder mens en het fysiek bezig zijn met mijn handen de dingen zijn waar ik blij van word. Daarnaast heb ik een grote interesse in alles wat te maken heeft met een natuurlijke en gezonde levensstijl. In de zomer van 2019 ben ik daarom (opnieuw) in gesprek gegaan met De 3Vrouwen. Na een aantal leuke gesprekken en meeloopdagen mag ik mijzelf sinds december 2019 trotse eigenaresse noemen van Salon3. Salon3 is gevestigd in de winkel De 3Vrouwen aan de Sint Jansstraat 5 in Meterik.

In de ruime salon heerst een rustige en ontspannen energie. Salon3 staat voor aandacht, kwaliteit en zorgvuldigheid. Dit allemaal zo dicht mogelijk bij de natuur. Elke behandeling is uniek, niet alleen omdat er verschillende huidtypes zijn, maar ook de gemoedstoestand  van iemand kan per dag verschillen. Met de producten van Primavera speel ik hierop in door te voelen, zien en vragen wat iemand op dat moment nodig heeft. Uiteraard doe ik dit allemaal in overleg met jou!

Naast het verzorgen, beschermen en versterken van de huid vind ik het belangrijk dat iemand zich op zijn of haar gemak voelt. Dit probeer ik te bereiken door met oprechte aandacht en interesse een ontspannen sfeer, specifiek naar jouw behoefte, te creëren.

© Salon3

Webdesign | Wreed Online Agency