primavera

De filosofie van Primavera ten aanzien van verzorging is gebaseerd op de holistische benadering van gezondheid en schoonheid. Schoonheid komt tot uiting in de interactie tussen het innerlijke en het uiterlijke welzijn. Schoonheid betekent meer dan alleen maar het aanbrengen van cosmetica. Bewust de tijd nemen voor jezelf, je gezicht en lichaam verzorgen en voeden met holistisch effectieve, natuurlijke hulpbronnen. De mooie en prachtige kanten van jezelf waarnemen. Je mooi voelen. In harmonie met jezelf zijn. De vreugde van het leven voelen.

ROOS & GRANAATAPPEL

Revitaliserende verzorging met biologische roos en granaatappel. Sterk regenererende werkstoffen ondersteunen de natuurlijke celvernieuwing en de regeneratie van de rijpe veeleisende huid. Geniet van het moment, ouder worden kan altijd nog.

Neroli & Cassis

Hydraterende verzorging met biologische neroli (sinaasappelbloesem) en cassis. De sterk hydraterende plantaardige werkstoffen voldoen aan de behoefte van de normale tot droge huid door intensieve hydratatie voor een frisse, vitale uitstraling

Manuka & Bernagie

Kalmerende verzorgingslijn met de zachte kracht van biologische manuka. De zeer huidvriendelijke essentiële olie van manuka heeft een unieke samenstelling en is de belangrijkste plant in deze kalmerende verzorgingslijn. Het werkt ontstekingsremmend, versterkt de huidfunctie en maakt ze beter bestand tegen invloeden van buitenaf. Tegelijkertijd kalmeert de geur bij spanning of stress.

Salie & Druivenpit

Balancing verzorging met biologische salie en druivenpit. De sterk balancerende werkstoffen helpen om het uiterlijk van de gecombineerde tot vette huid zichtbaar te verfijnen en de overmatige talgproductie te reguleren voor een zuivere en matte teint.

© Salon3

Webdesign | Wreed Online Agency